UPDATE

Hej alla!

Kommit hem från Mjölby, där jag åkte häst & vagn med familjen. Jättefint där, och Herkules var ju underbar. Jättestor och stark som fan. Tur att han är snäll xD

Åkte dit i tisdags, hälsade på Herkules i hagen. Såg deras fölis, som var typ ett halvt dygn gammalt, så jäkla söt :D Tältade i en tom hage, bredvid en hage med massa unghästar :)
På onsdagen åkte vi iväg med Herkules. Gick bra. Fint rastställe också. Andra dagen regnade det non-stop. Frammåt kvällen var allt fuktigt, och vi frös! Spelade spel och kurade ihop oss i sovsäckarna. Synd, för även det raststället var fint. Man kunde bada där och allt.
Tredje dagen hade Herkules tröttnat på regnet och ville HEM. Gick nästan att sätta fast skaklarna, fick på ena, men sen började han dansa runt. Vi fick nästan en hjärtattack, men som tur var gick allt bra och vi kunde spänna av skakeln. Men då drog han iväg istället, selad och allt xD Man KAN inte stoppa en shire som bestämt sig för någt. Det går helt enkelt inte, var tvungen att släppa grimskaftet. Ringde Carmen (ägaren) och hon hämtade honom i trailern (inte svårt att hitta honom eftersom han drog raka spåret hem ;)) och spände fast honom framför vagnen, och sen kunde vi åka iväg. Haha, äventyr :)
Haft jätte roligt, himla fint där också, och Herkules var underbar (utom sista dagen kanske, då var han omöjlig att hålla på med x)) :] <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0