Duracellkanin

Jag blir lätt hyper när jag är glad, stackars mina trötta föräldrar, haha!
Jag är jätteglad nu, för på måndag släpps biljetterna till Tokio Hotel, and det kommer att bli awesome när vi går och ser dem!! Förhoppningsvis går vi alla fyra (jag, Joanna, Linda och Angelica)!

Thank you, it's been another bloody monday

Haha, nejdå. Förutom en jäkla huvudvärk så har det varit bra ;) Borde plugga NO. Suck.

TH TV

Nytt TH TV avsnitt ute! :)

Suspicious

Det här var en konstig dag.
Andra lektionen vi hade var slöjd (textil). När vi satt och fixade med vårt stod två gubbar plötsligt och tittade in genom fönsret som finns i dörren in till klassrummet. Sen knackade dem på, sa att dem kom från Hagnäs och ville "titta på borden". Vår lärare typ "eh, okej...", och så ställde dem sig och pratade och... jag vet inte, tittade på bordet antar jag. Alla reagerade när en av dem började pilla med eluttaget. Wtf liksom...
En av gubbarna lånade Sannas penna och skrev något på en lapp.
Han gick fram till Sanna, la handen på hennes axel och la lappen på bordet, och sa åt henne att titta på in på den hemsidan.
Hemsidan: http://www.myspace.com/hollywoodmakeb

Alltså, vad ska man tro? En gubbe går fram till en fjortonårig tjej, lägger handen på hennes axel och säger åt henne att gå in på den hemsidan. Vi trodde att det var typ en porrsida eller liknande...
Berättade för bl.a Lena, och hon såg helt skärrad ut, haha. Men, seriöst, vad ska man tro?

Vi berättade det för Björn. "Det är min BROR". Och sen dog Joanna av skratt, haha. Tydligen är det någon musikgrupp i Kungsängen eller något (ganska luddigt tycker jag, hittar ingen riktig information på hemsidan). Men varför gå fram till EN elev (en tjej dessutom, creepy creepy), istället för att prata med hela klassen om dem vill att man ska in dit och kolla? Och att dem dessutom sa att dem "ville kolla på borden"... Låter inte helt rätt liksom.
Sen är ju inte Björn den vassaste kniven i lådan direkt heller, haha...

Får se hur det här utvecklas... Och vilken stel stämning det kommer att vara i lärarrummet nu.=)

Vilken kick-ass skiva Zimmer 483 är! Super super super. Har dem tyska versionerna av låtarna som finns på Scream, men dem är liksom hundra gånger bättre (och jag tycker ändå att Scream är jättebra)! Som Break Away och Ich Brech Aus. =)


Zimmer 483

Åh... <3

TokioHotel20td-Zimmer483A.jpg image by loky1111


Some pics...


Haha, happyface! :D
 


Han är så söt!Hahaha xD
Undrar vad dem höll på med på riktigt. What's up with Toms face liksom. Dem kanske bråkade? Da da da daam!


What is up with that dog?

Kollar på True Blood (missade i onsdags), och, som alltid, är den där hunden med. Man får se den några sekunder, Sookie (antar jag) skriker "Heey dog!" och sen klipps det till Sam.

My curiosity is killing me...

Oj, oj. Nära ögat. Sökte på True Blood, the dog på Google, och så kom det upp typ Wikipedia där det stod "THE DOG IS"... mer han jag inte läsa. Pheew. Hatar spoilers.


Poor guy

Hi! My name is Dick Hocker-Pitt, and I work in a cockpit.

All alone

Är ensam hemma, och det är naajs.

Aktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Idag berättade Rosita att när bilarna var nya, så hade en kvinna som aldrig sett en bil förut blivit så rädd när hon såg den att hon blev helt parylserad mitt på vägen, och hon blev påkörd av bilen, och dog. Bilen körde i 6 km/h!

Vi är hemska, men jag och Angelica skrattade så att vi grät. Vilken bild man får i huvudet! "Aktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa", hahaha. Man cyklar ju mycket snabbare än 6 km/h liksom. Och varför stannade inte bilen?!

The Malin

The Malin just left the building förresten! Vi gick en promme till Konsum. Såg Banlang där xD Malin var snäll och köpte någon cool lattedricka. Tastes just fine! Yoggi Jalla är supergott förresten, ananas/guanabana(?!)/vanilla är godast.

Sen satt vi och pratade innan hon var tvungen att gå (hoppträning på sin superfina häst =)).
Haha. Malin frågade om jag skulle spela Sims. Då började jag babbla om hur man gör varulvar. Hon visste inte att jag pratade om Sims, hahaha xD Gosh.


Hallå ja!

Hi everybody!
Kvällens planer: kolla på förra True Blood, kolla på kvällens True Blood, kolla på Greys Anatomy, dricka en kopp kaffe, dricka minst en kopp te och äta några chokladbollar jag gjorde nyss.

Så jag har lite att stå i.

Later!

"Rädda mig"

Fick med ett litet reklmhäfte för THkläder med Schrei so laut du kannst.

Lite kul, en av tjejerna ser helt galen ut och har en t-shirt på sig där det står "Rette Mich", haha xD


Hästsvans

Jag kan sätta upp håret i en toffs nu!
TH julkalender

Oh, wicked! En Tokio Hotel chokladjulkalender! Även fast det nog är den mest ocharmiga bilden på Gustav typ ever. I waaant it! Kommer jag att fååå den? Neeej.Gay? Nein...

Seriöst, ni MÅSTE titta på den här videon! Bills tal är klockrent. (Det är lite andra klipp med också, men ni MÅSTE titta på hans tal!)


??

Det kanske ska vara "Ich zu Deutsch lernen"?

Ich möchte Deutsch lernen

Jag vill lära mig tyska. Som ni kanske förstått är jag inte så förtjust i franska, så jag skulle vilja byta språk i skolan. But I think it's way too late... =/ Jag lär mig ord av att lyssna på TH, lite kul ;) Typ... bättre, det heter schlimmer. Och gott, det heter licker xD (Lär mig av at kolla på TH TV också xD)

(Rubriken är säkert helt jäkla fel men wtf)


Zimmer 483 Live In Europe
Hahah, gotta love Bill alltså xD Så söt xD "...nein..." (Lite mindre än 6 min in i klippet)

Lite s'hära... allmänt babbel

Halo!
Red stora Darwin idag! Han är jättegullig, och rolig att rida =) Har ont i armarna nu för att jag var tvungen att bromsa så mycket, hehe.

Anyway, var hos Joanna with da otha dudelinas igår. Såg lite på Kenny Starfighter. Trodde den skulle vara roligare, och ville att Björn G och Johan Glans skulle vara med lite mer... ;)
Vi såg Idol också. Alla var ganska dåliga igår (förutom Tove, tycker hon är asbra). Nästa gång måste Camilla åka ut. Hon är så munter och... schlager. Ugh.
Johan Palm made my day igår, han satt ju i publiken (a)

Nu sitter jag och drar mig för att träna på franskan. Hatar det språket. Tycker inte äns att det är fint längre. Jag vill liksom inte ha något med Frankrike att göra. Uusch.

Da best band evah in Madrid

Tokio Hotel i Madrid! Klicka på länken und watch it.
Dem slåss typ snällt mot varandra. Till skillnad från oss (oss= jag, Joanna, Linda, Angelica). Dem skulle dött (av blåmärken) om dem var med oss en dag. Skulle inte förvåna mig om jag får ett ärr på handen från när Linda rev mig för någon vecka sen, haha.

Nah, men söta är dem. Och vilka skills Gustav och Tom har! Haha.

http://buzzworthy.mtv.com/2009/10/08/new-video-watch-tokio-hotel-raise-hell-in-their-hotel-in-madrid/


Bill Kaulitz

Aw, poor Bill. Men hans hår är ju verkligen speciellt, så det är ju inte så konstigt att alla pratar om det.
Jag tycker han är fierce i sin tuppkam ;D 

"Bill Kaulitz, 20, är trött på allt snack om hans spektakulära frisyrer.  

Tokio Hotel-stjärnan gillar att förändra sitt utseende och experimenterar gärna med olika uppseendeväckande håruppsättningar.  

Tidigare i år hade han dreadlocks och nu pryds hans huvud av en ståtlig tuppkam – men i en intervju med tyska tidningen Gala förklarar Bill att han inte gillar uppståndelsen:  

— Det är irriterande att alla gör en så stor grej av det. Jag gillar att experimentera och trivdes inte i mina dreadlocks längre. Det tog timmar för dem att torka varje gång jag tvättade håret.  

Bills tvillingbror Tom Kaulitz konstaterar att flickfavoriten helt klart har ett speciellt förhållande till sitt hår.  

— Om jag inte hade stoppat honom hade han varit snaggad eller helblondin vid det här laget, säger han."

Klicka vidare och följ med på Bill Kaulitz hårresande hårresa!


Some picturesGeorg!Aww!The twins! (Bills hair is crazy xD)

Och här är Gustav... haha xDxD
Enda bilden jag hittade på Bill Kaulitz nya frisyr. Tycker bättre om den här än dreads-frisyren =)
Schrei so laut du kannst

Tänkte säga att det finns två låtar till som jag tycker är asbra på skivan. Men orka.
Hela skivan är underbar.

Schrei so laut du kannst

Wenn Nichts Mehr Geht är jätteskön också förresten

Shrei so laut du kannst!

Lyssnar på min nya skiva som kom igår, Tokio Hotels Schrei so laut du kannst. Love it!
Nya favoritlåtar: Rette Mich, Schwarz, Leh Die Sekunde (eller det kanske är Leb Die Sekunde? osäker), Freunde Bleiben. En annan favorit på skivan är Beichte!

Den här skivan får 11 av 10 hjärtan, haha <3Blåser som fan

Hjälp vad det blåser ute!

Snålt

Hittade en förpackning med jättesmå Magnumisar ("after dinner" stod det på förpackningen), helt ny! "Råkade" mamma glömma bort att berätta om dem? I think not!

Matspjälkningen

Vad gör ni? Jag ska plugga. Har läxförhör på matspjälkningen imorgon. Kul.

Bill Kaulitz is not a girlHaha xD

Svennebanan

Samuel (8:a år) säger att han vill visa en låt för oss, och sätter på Absolute Summer (eller vad den nu heter), och sätter på Svennebanan! "Jag älskar den här låten! Jag tycker den är så rolig!"

Hahaha!

MEN ÅÅÅÅÅÅÅH

VAD FAN DÅ! JAG LOVAR, LOOVAR, ATT HON SKICKADE RELAM TILL MIG FÖR HUNDRAMLJONTE GÅNGEN BARA FÖR ATT JAG SKREV ATT JAG INTE GILLAR REKLAM, OCH FÖR ATT JAG SKREV TLL HENNE ATT JAG VILL ATT HON SKA SLUTA REKLAMA MIG!

DET HÄR VAR INGEN BRA REKLAM, ELLER HUR JJUNO? HMMM!

Sluta reklama mig nu för i helvete!

...

Jag gillar inte söndagar.


Reklam

Gud vad jag är trött på alla reklamkommentarer man får hela tiden. Idag fick jag två reklamkommentarer från samma människa, med lite mer än tio minuters mellanrum. Såna kommentarer känns ju verkligen personliga.

Gillar inte att man kan skriva typ "Idag brann vårt hus upp", men folk skriver ändå massproducerade kommentarer som "Hej! Haft en bra dag?". Ska man kommentera så att man får mer läsare kan man ju lägga ner lite mer energi på det och kanske tom läsa igenom inlägget?

När jag ändå håller på...
Jag vill inte delta i någon tävling, och jag vill inte ställa frågor till någons frågestund.

Jag tar tjuren vid hornen

Godnatt!

Lataste latmasken av alla latmaskar. Det är jag det.

Jag är lat. Jag VILL gå och lägga mig men jag ORKAR inte.

Bara ett allmänt konstaterande

Det är mycket roligare att läsa bloggar på natten, för jag är så lättroad när jag är trött.

Läser katrinsgoodiebag.se och fnissade jättemycket åt en bild på en av bloggarnas finger som hade ett trasigt nagelband.

Tror jag ska gå och lägga mig snart.


Mad world på keyboard

Vill lära mig spela Mad World men det går fan inte bra. Känner mig lite frustrerad.

Schlagertjejen...

Hon... gick vidare.

What the hell Sverige?!

Jag är besviken.

Booring blog

I am so frickin tired of my header and background.
Måste fixa nytt.

I've got soul but I'm not a solider


Idol 2009

Hjälp. Den där schlagertjejen lyckades just döda en av de vackraste låtarna som finns. Det är värt en applåd tycker jag.

Däremot var Tove GRYM. Hon var GRYM förra gången också. Henne gillar vi! Skarpt.

Synd att inte Krullet (eller Clara som hon också kallas) fick en ny chans. Hon skulle nog ha gjort det bra, men istället kastades ju den chansen iväg. Rakt åt tjottahejti.


Sigh

Jag ligger i soffan och kollar på Greys Anatomy. Det är jättemysigt. Jag sa åt mamma att göra te åt mig. Men hon glömde mjölken! Jag kan ju inte dricka te utan mjölk! Så nu måste jag pallara mig upp ur soffan, upp ur dem varma filtarna och hälla i mjölk i koppen. Ååååh!

Jag är trött nu. Så trött att jag nästan började gråta när jag märkte att hon glömt mjölken, hehe. Ska nog lägga mig tidigt ikväll.RSS 2.0