JAA! JAG LYCKADES!

ÄNTLIGEN! Som jag har kämpat! Jag kan äntligenäntligen ändra headern!

Nu är ju inte headern så himla supersnygg, men det var bara en provbild! xD

Nu ska jag klä på mig, och sen ska jag och Malin till Gröna Dalen (för Malin är en hurtig människa..).

Pusshej! //

Nea

Gina Tricot

Hittar inte klänningen (?) som jag ville visa på Ginas hemsida, tyvärr.

Hemma

Var på mattelektionen, men sen gick jag hem. Är förkyld och har ingen lust att sitta och snörvla i skolan ;) Har bestämt att jag ska göra lyx-kaffe (med grädde och oboy pulver xD) och ta den sista lyx-chokladen och lägga mig i sängen och läsa och lyssna på musik (och göra lite läxor..). Självklart med laptopen i knät!

Skrev ju inte igår, men var trött efter stallet. Kompenserar det idag :)

Kram Nea


Söndag

Såg ju Marley och Jag idag. Jättesöt och rolig film :) Ska köpa den sen. Ska skriva en recenson till den sen när jag pallar.
Jag och Malin gick runt och kollade lite, bl.a på Gina Tricot och H&M. Dem har så snygga grejer på Gina! Ååå, vill ha! Och Malin köpte en snygg vårjacka på H&M som jag också vill ha.. Synd att jag inte har några pengar. Bilder kommer sen! :)


Nu ringde Malin. Ska till henne och dricka Milkshake och kolla på TV ;)

Pusshej //

Linnéa


Lördag

Hejsan ^^

Malin och jag ska typ på bio imorgon, vi ska antagligen se Marley och jag. Har läst boken, och den var jättebra <3
Ska ha Mitzy imorgon också, åker väl dit på förmiddagen, så jag är hemma till två eller så. Bion börjar tjugo i fyra.
Idag är det ridskola också.. Dressyr. Jag vill hoppa!

Och nu är typ alla sjuka här hemma. Pappa ligger och sover och min lillebror Samuel har feber. Han yrade igår :(
Och nu börjar jag också känna mig dålig, har ont i halsen. Hoppas jag inte får feber bara.

Men jag är glad ändå, för ikväll blir det Taco och imorgon är det bio :)

Kram Nea


Det var ...

Det var verkligen en jätteskön skoldag idag, vi började ju tio över nio för att NO´n var inställd, och gympa var första lektionen. Och den var asnajs, haha. Erik (läraren) var jätterolig, och det var lite kul när han klättrade upp i en ribbstol, ställde sig på högsta pinnen och kastade sig ner på en tjockmatta.. Fast jag fick typ svindel av att bara se på det!
Sen var det lunch, över en timme, sen franska. Inte ens den lektionen var värst jobbig, vi fick höra på en låt som var hur flummig som helst. xD
Sen var det svenska, och eftersom David, svenskalärare, är för snäll för sitt eget bästa, fick vi sluta tio minuter tidigare. Och då hade vi bara lyssnar på när han läste hela lektionen.

Och det är ju fredag, med hela helgen framför oss! ;D Sen är det bra en skolvecka, och sen är det lov. Woho!


Sparades som utkast igår, och publicerades alltså en dag försent.

Touch MP3

Jag har fått en Touch MP3! En Media Touch MP-409. Den är snygg och precis lagom storlek, bra ljud och lätt att lägga in låtar. Dessutom kan man ladda ner spel, filmer och böcker. Är supernöjd!

En sån som jag har

Seeegt ...

Vår dator ha rätit alldeles för många eucaluptusblad. Den är seeg. Det går inte att ladda upp bilder (vissa går, andrainte, vet inte vad jag gör för fel?!), och jag kan inte se min igen profilbild. Superjobbigt..


Aja. Se ya later alligator.

Pusshej //

Nea

Torsdag

Det var engelskaläxa idag, och jag knäckte! Haha.
Det gick bra att rida idag också, Mitzy var verkligen jättefin. :) En bra dag med andra ord. Och det kommer att vara en bra  imorgon också, woho! xD

Har bestämt att jag ska till A/wear (www.awear.se) i helgen. Dem verkar ha rätt fina grejer nu.. Gå in på hemsidan och kolla! :)

Kram Nea


Torsdag

En helt okej skoldag idag. Imorgon har vi håltimma på NO´n, så vi börjar en timme senare! :) Och på måndag är det "utmärkelsesamling" istället för SO. Det är ju bra, bara jag inte får nån utmärkelse.. Men det är lugnt, det kommer jag inte få. x]

Snart ska jag till stallet och ta hand om och rida Mitzy. Det ska bli så himla skönt när det äntligen är sommar; varmt och torrt. Och inga jobbiga täcken (häst) som ska av och på.

Det blir ingen filmkväll på fredag btw, alla ville se Let´s Dance finalen ;) Det blir nästa vecka istället.

På fredag och i helgen kommer jag att lägga in mer bilder och sånt, och faktiskt fixa det där med design och header.

Kram Nea 

Hinner inte

Hinner inte skriva (förutom det här då xD), jag måste duscha.
Skriver imorgon istället.


Pusshej

Onsdag

Det var en kort och skön skoldag idag, bara tre lektioner för bilden var inställd! :)
Nu ska jag dricka kaffe och äta lite, och om en timme eller så kommer pappa hem och då drar jag till stallet. Kommer hem vid åtta ikväll.

När jag kom hem var det 13 + i solen, yeay! :D Det är iofs bara två grader i skuggan nu, men men. Hoppas det inte kommer nån mer snö nu iallafall.



Ska smsa Malin och fråga om vi kan gå till A/wear (en liten klädaffär i vårt skruttiga centrum), för jag har ett presentkort på 300 kr som jag måste göra mig av med!

Och förresten, Angelica kom förbi för ett tag sen och berättade att hon har fått Johnny Depps (hon älskar honom. Dyrkar är nog ett bättre ord.) autograf! :) ^^


Kram Nea

Trötter

Jag är sjukt trött, och det är ändå bara tisdag. Har den jobbigaste dagen framför mig; torsdag. Gaah, tre lektioner och samling innan lunch, och så börjar vi kl. 8.. Man dör lite grann.
Jag var lite duktig idag iallafall, har bara typ tre punkter kvar på min att-göra lista. Har jag ingen lista brukar jag skjuta på allt hela tiden, och det slutar bara med att man måste panik-göra läxorna i ett som som svämmar över av kläder och annat jox som ligger och skräpar på golvet, och marsvinsburen stinker och typ alla kläderna måste tvättas, och man är skittrött och vill bara sova, men så måste man duscha för håret ser ut som skit och allt är allmänt JOBBIGT!

Men är jag  gald nu, för marsvinsburen är ren och fin, jag har en påse med kläder jag ska tvätta imorgon, rummet är städat och engelska läxan avklarad! Och så börjar vi halv tio imorgon också, najs.
Och så är det filmkväll på fredag, woho! ^^ Vi ska se Benny & Joon (världens gulligaste film!) och American Hunting, en film som Linda valde och säjer att hon tror är bra. Hoppas den är det :)

Läser Kenzas blogg, och skrev en kommentar till hennes braiga tävling! Jag är rätt duktig på att ta ut det roliga och bra i förtid, typ börja planera och sen bli superbesviken när det inte händer, eller att jag inte får det osv, och jag ska försöka att inte göra det med tävlingen. Men jag säjer bara att det skulle vara roligt att vinna.. Jätteroligt. Och jackan skulle verkligen utmärka sig mot mina andra typ H&M kläder (som jag köpte när jag hade något slags ryck, t-shirtar jag aldrig använder).

Men nu måste jag logga ut och duscha.

Kram Nea



Vad långt mitt inlägg blev btw! xD

Header och bakgrund; hjälp mig? <3

Jag skulle verkligen vilja kunna ändra header och bakgrund på min blogg, jag måste  kunna det, jag blir så himla less på dem det finns att välja på. Jag försökte gå in på designadinblogg.se, men min dator är så seg och den sidan är så stor, så min dator klarar inte av det, man kan inte bläddra ner på sidan. :(

Det skulle verkligen vara jättesnällt om någon kunde ta sig tid att förklara hur man gör för mig, lämna en kommentar så ger jag min MSN, så att du kan förklara där. Jag skulle verkligen uppskatta det! <33

Kram Nea

Valkyria

När jag sett en film kommer jag att skriva en kort recension, och den första filmen jag skriver om får bli Valkyria, som jag såg i fredags med Joanna, Angelica och Linda.
Jag kommer att ge betyg också, och det högsta är 5/5 plus (+++++).




VALKYRIA
Valkyriabild till recensionen

Valkyria handlar om andra världskriget, och om en grupp som ska försöka döda Hitler.
Filmen är bra från början tillslut, med bra effekter, skådisar osv. Jag kan inte komma på en enda negativ sak. Ett litet tips; ha vattenfast mascara eller inget alls. Jag grät hysteriskt mycket på slutet och efter filmen, och fortsatte snyfta hemma. Filmen är helt enkelt vidrig i slutet, så jävla hemsk!

Filmen är verkligen sevärd, och har du inte sett den borde du verkligen göra det!

+++++

Tisdag

Gympan var inställd, så vi slutade en timme tidigare idag, sköönt :)



Det var värsta hagelstormen för ett tag sedan, jäkla aprilväder!
Och nu blåser och snöar det... Skulle hellre få regna, då försvinner ju snön på marken iallafall.

Ska inte till stallet idag, utan ska bara vara hemma. Tänkte vara lite effektiv så att jag kan bocka av några saker på min att-göra lista, och slippa panika med läxorna.

..

Det är antagligen inte Bloggs fel, utan mina dators, men jag kan inte ladda upp bilder här o.< Jag provar igen imorgon.



Var i stallet ca två och en halv timme och tog hand om Mitzy. Sen kom jag hem, och satte mig framför datorn. Ska stänga av och duscha snart. Och sen plocka upp lite kläder i mitt rum.. Snark ö.ö

Aja, hejdå för idag.



Kram Nea

Meow

Var hos Annelie igår, min kusin. Hon har jättemånga katter, elva stycken! Hon är fodervärd åt en kattuppfödare, s*Ruskprickens :)
En av hennes katter fick kattungar för några veckor sen, sex stycken! Dom är helt obeskrivligt söta. 



Fotade lite, tänker lägga upp några här. Men bilderna får inte snos, och jag lånar inte ut några bilder.

Lekande kattungar    Madicken    Mist
Kattungar som leker :)       Söta Madicken!                  Fina mamman Mist. :)

Asg

Det enda värt att nämna som hände i skolan idag var att vi såg på Fucking Åmål på svenskan. Den är... Inte så jättebra.
Hellre film än vanlig lektion dock!

Idag var det Angelica som made my day! Vi gick förbi en liten unge och hennes mamma, och så kollade Angelica ner och sa "Det såg ut som bajs" xD Hon fick väl syn på hundskit, men jag skrattade hysteriskt halva vägen hem (aa) När jag samlat mig lät Angelica mig gå bredvid henne igen (aa) xD

Kram Nea

Måndag..

Godmorgon! Typ iallafall; det har snöat och fjärrkontrollen funkar inte, så man kan inte byta från 1:an (där det är ett sånt där färgmojjs och pip ljud. Jätteroligt att se på. Inte.) 

Ska till Angelica om ungefär fem minuter, vi gör sällskap till skolan. Så jag måste logga ut nu!

Kram Nea

Hum..

Är ganska nära på att ha räknat ut hur fasen man ändrar header. Försökte få upp en bild på en Fantaburk (bara som provbild! xD), men den kom inte upp. Däremot försvann hjärtat och det där.

Har tagit bort alla gamla inlägg, ska radera bilderna nu och skapa kategorier.

Kram Linnéa

RSS 2.0