HP recension

Var ju och såg på Harry Potter och Halvblodsprinsen med the gals ikväll :) Den får thumbs up! Den följer inte boken, men den är en bra film, som faktiskt är riktigt rolig! Så äntligen kom en lyckad HP-film.

Jag tycker att alla ska gå och se den.



Gör det bara.

Nickelodeon

Är bara tvungen; Nickelodeon kan inte stava till Fairytale, dem skriver Farytale, hehe.
Men nu ska jag sluta racka ner på Nickelodeon. Det är ju trots allt där Svampbob visas.


Pepsi

Saknar mitt marsvin :( Det här är ju det värsta med husdjur, dem lever inte så länge.
Är orolig-matte också eftersom Thea är ensam nu. Hon har inte varit ensam i hela sitt liv, tycker synd om henne. Kommer ihåg när Puff dog och Pepsi seriöst blev deprimerad.
Hoppas att Thea är okej med att vara ensam.



Inte den bästa bilden, men här är iallafall mitt första marsvin Puff och baby-Pepsi. Pepsi var väldigt liten när vi köpte henne :)








Dålig reklam

Den värsta reklamen som går nu enligt mig är SB12 boost. Hur tänkte dem? Var dem nöjda när dem var klara med den?
Det är ju äckligt när hon vräker i sig all mat, hon har ju typ halva tallrikens innehåll på gaffeln. Och när hon tuggar i sig den där tabletten... Usch. Det är osmakligt.



En annan grej jag har att negga på är Hubbabubba. Den tappar smaken efter en halv minut.

Och det var allt jag hade att klaga på ikväll.

Parry Hotter och halvblods grinchen. Hehe.

Ska gå och se Harry Potter och Halvblodsprinsen imorgon. Jag är värsta HP-nörden (böckerna då alltså, inte filmerna), så det har varit efterlängtat! Dem andra filmerna har ju bara varit pinsamma helt enkelt, men Angelica sa att den här var rolig, och den verkar rolig också =)
Ska se den med Angelica och Linda, och Joanna, men jag har inte fått tag på henne än. Eftersom Angelica är i Nowhere (typ) med sin familj (dem är ute och åker båt) så får jag försöka organisera ihop det här. Jag är inte bra på att organisera, men äsch, det är ju bara att boka platser och få tag på Joanna så är det klarrt.

Pepsi

I natt dog mitt ena marsvin Pepsi :(
V.I.F lillgrisen <3


Bojkotta Winx Club

Jag HATAR barnprogrammet "Winx club". Där är tjejerna inte bara modiga och med superkrafter, utan smarta också. Enligt hon tanten på Nickelodeon. Jag tycker att dem är tråkiga, dumma bimbos i slampiga kläder och med pojkvänner det är lite brat-varning över. Och jag mår ILLA när jag ser dem, hur fan har tecknarna tänkt egentligen?
Och det är ett barnprogram! Dem ger ju sjuåringarna komplex över sin kropp för fan.




Titta bara! SLUTH!!




Det var bara det jag ville ha sagt. Och anledningen till att jag någonsin såg den där skiten är för att min lillebror är 8 år och kollar på Nickelodeon.

Mer Svampbob åt folket säger jag bara.


Night folks.

Pagetanten öser ur sig eländet

Malin tonade mitt hår idag. Det blev brunt, fint brunt. Men min frisyr alltså... nej.
Klippte mig för några veckor sen typ. Bad frisören om att få det uppklippt och att han skulle tunna ut det. Istället fick jag en slags "halvpage", och visserligen tunnade han ut det men det märks ingen jäkla skillnad för det är så mitt hår är uppbyggt. Man måste tunna ut VÄLDIGT MYCKET för att det ska märkas något.  Jag har kortklippt hår (rena rama impulshandlingen. Klippte mig för att hårfärgen skulle räcka.) och väldigtväldigt tjockt hår. Alltså, extremt. Man klipper ur hälften och det är lika mycket kvar. Liksom.
Alla andra jag pratat med (läs: mamma och Malin) har fattat vad jag menat med "uttunnat och uppklippt" och verkar ha samma bild som jag i huvudet. Varför hade inte frisören det, hmm? Varför fick han "Jag vill ha uppklippt och så vill jag ha tunnare hår" till "KLIPP EN PAGE!"?
Sucksuckelisuck.
När han var klar sa han "gå hem och fundera lite och kom tillbaks om du vill ha "en riktig page", du har ju en page men inte en page liksom." Men... jag vill inte ha en page. Jag sa ju tilloch med nej när han frågade om jag ville ha en page. What´s up with the page fixation??

Var tvungen att få ur mig det.

Ska klippa mig igen, någon annanstans.

Flugornas WAKEUP SURR!

Vaknade klockan sju idag. På grund av bautaflugorna. Dem gick omkring i mitt ansikte och surrade så högt dem bara kunde, dem äckliga små krypen. Och jag brukar kunna sova igenom vad som helst nästan!


Monsterflugor

Det är en jävla bautafluga här. Nej, det är fan två flugor! TVÅ bautaflugor som irriterar ihjäl mig.

Anyway. Tänkte masa mig upp ur sängen och klä på mig och borsta tänderna, för sen ska jag cykla iväg till katterna (fast först till Konsum för att köpa Marabou! <3)  tillsammans med Malin.

Kram


Socker

Blir helt hungrig när jag läser Egoinas blogg, hon har ju massor med bilder på McDonalds och godis och grejer. Funderar på att baka en kaka. Men jag är så mysigt nerbäddad i sängen... Hm. Dilemma.

Äsch. Ska ändå köpa Marabouchoklad ikväll har jag tänkt. Jag får härda ut.

Mitzy

Johanna ringde igår och sa att jag kan få rida några dagar mellan den 4 och 14 augusti. Woho! Måste prata med the parents und the kusin och bestämma vilka dagar vi ska till landet bara.

Bloggeriblogg

Jag har gått och blivit en riktig bloggoholic. Älskar att läsa bloggar, särskilt Kenzas och Egoinas.

Apropå bloggar... Vill ha en ny bakgrund och sånt, med bilder på mig själv. Har inte många bra bilder på mig själv, mest bara ego-bilder, som är för pinsamma har att använda på bloggen. Får be Angelica & Joanna att skicka någon bra nån dag.

Jao

Känt mig otroligt seg och omotiverad idag.
Cyklade till katterna, inte gjort mycket mer. Inte änns tränat ;o Ska jogga imorgon.

Lyssnar på Jeff Buckelys version av Hallelujah. Helt underbar.

HAVEN´T YOU HEARD?

The bird is the word!  
                                 

                                               

DAMN IT BLOGGEN! DAMN IT!

Nej fy fan vad dåligt. Hade skrivit mycket och så råkade jag klicka bakåt på något sätt och allt försvann. SCREW THIS!

My day

Fredag får bli lika med slappar-dag. Tänker inte träna nå mer idag, var ute och gick värsta två timmars promenaden med Malin. La mig i soffan och dog lite hos Malin efter det, och tittade på The City. Det är roligt att kolla på ju! Cyklade till katterna vid fem och försökte att inte vara där så länge (fredag = familjedag ;)), men katterna är ju så himla gulliga, och Zeke är så kelsjuk och söt att jag har svårt att slita mig :')

Ätit lite godis och kollat på TV, men det finns ju inget roligt att kolla på idag, så jag satte mig vid datorn istället :)

Och det var pretty much it ^-^


Topshop is rawr

T-shirts från Topshop. They put a smile on my face!



Always Late Tee by NewbreedTokyo Tee by Newbreed GirlDad Tee by Newbreed GirlI Rule Tee by Newbreed Girl


Hurtbulle

Har joggat idag, i Gröna Dalen. Gick väl helt okej, bra för att vara jag ;) Tänkte jogga imorrn också, eller ta träningsmaskinen.

Varit hos katterna och gett dem mat och så, och Zeke är så knäppt kelsjuk! Han springer efter mig och jamar och tvingar mig att kela med honom. Inget tiggande här inte, han kräver kel xD Haha, min favorit katt :)


Casting Créme Gloss

Ska snart tona om håret, eftersom att min förra toning har bleknat bort. Förra gången blev håret rödbrunt (och fint, tycker jag själv =)). Nu vill jag ha ljust hår, nån fin ljusbrun.
Funderar på Casting Créme Gloss Blond 700 och Mörblond 600. =)


UPDATE

Hej alla!

Kommit hem från Mjölby, där jag åkte häst & vagn med familjen. Jättefint där, och Herkules var ju underbar. Jättestor och stark som fan. Tur att han är snäll xD

Åkte dit i tisdags, hälsade på Herkules i hagen. Såg deras fölis, som var typ ett halvt dygn gammalt, så jäkla söt :D Tältade i en tom hage, bredvid en hage med massa unghästar :)
På onsdagen åkte vi iväg med Herkules. Gick bra. Fint rastställe också. Andra dagen regnade det non-stop. Frammåt kvällen var allt fuktigt, och vi frös! Spelade spel och kurade ihop oss i sovsäckarna. Synd, för även det raststället var fint. Man kunde bada där och allt.
Tredje dagen hade Herkules tröttnat på regnet och ville HEM. Gick nästan att sätta fast skaklarna, fick på ena, men sen började han dansa runt. Vi fick nästan en hjärtattack, men som tur var gick allt bra och vi kunde spänna av skakeln. Men då drog han iväg istället, selad och allt xD Man KAN inte stoppa en shire som bestämt sig för någt. Det går helt enkelt inte, var tvungen att släppa grimskaftet. Ringde Carmen (ägaren) och hon hämtade honom i trailern (inte svårt att hitta honom eftersom han drog raka spåret hem ;)) och spände fast honom framför vagnen, och sen kunde vi åka iväg. Haha, äventyr :)
Haft jätte roligt, himla fint där också, och Herkules var underbar (utom sista dagen kanske, då var han omöjlig att hålla på med x)) :] <3

RSS 2.0